22/10/202312:45

Ηλεία: Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα στην Δίβρη για να κλέψουν τα χρήματα- Οι δράστες φέρεται να απείλησαν με όπλο γυναίκα που περνούσε τυχαία απο το σημείο

Νέο περιστατικό με προσπάθεια κλοπής χρημάτων από ΑΤΜ έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Δίβρη.

Περίπου τέσσερις δράστες έφτασαν πολύ αργά τη νύχτα στη Δίβρη με μηχανή και με αυτοκίνητο. Αφού κατέβηκαν, πήγαν στην τράπεζα που υπάρχει και ανατίναξαν το ΑΤΜ προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα που είχε μέσα. Όμως δεν τα κατάφεραν αφού τα μηχανήματα αυτά είναι ειδικά κατασκευασμένα για να μην παραβιάζονται.

Αφού δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ¨δουλειά¨ τους, έφυγαν γρήγορα από το σημείο και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Το περίεργο είναι πως πρόκειται για την ίδια μάλλον μέθοδο αυτών των δραστών που ανατίναξαν ΑΤΜ στην Ανδραβίδα πριν εβδομάδες. Πάλι και τότε δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Δίβρης μετά το χτύπημα των αγνώστων δραστών στο ATM που βρίσκεται τοποθετημένο στο χωριό.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν… χαρτογραφήσει την περιοχή, αφού είχαν φροντίσει κάθε τους κίνηση… Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση, αποδείχθηκαν… ατζαμήδες κι έφυγαν με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες δεν δίστασαν να απειλήσουν ακόμα και μια γυναίκα που εκείνη την ώρα έκλεινε το κατάστημα της και περνούσε από το σημείο, βγάζοντας όπλο και προστάζοντας την να μπει και πάλι μέσα στην επιχείρηση.

πηγή: tempo24.news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα