14/11/202312:18

Ηλεία: Παραμένει αγνοούμενος για 16η ημέρα ο 29χρονος που εξαφανίστηκε στο Βαρθολομιό

Αγνοούμενος για 16η ημέρα ο 29χρονος που εξαφανίστηκε στο Βαρθολομιό

Δεκαέξι ημέρες μετά την εξαφάνιση του 29χρονου Άγγελου και δεν υπάρχουν ακόμα σημεία ζωής του. Τα ίχνη του 29χρονου χαθήκαν το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στο Βαρθολομιό.

Ο 29χρονος Άγγελος Αμντίου, εξαφανίστηκε ξαφνικά, σαν να άνοιξε η γης και να τον κατάπιε από την περιοχή του Βαρθολομιού, το πρωινό της Κυριακής 29 Οκτωβρίου.

Ο Άγγελος Αβντίου, μαζί με τον αδελφό του έφθασαν στην περιοχή του Βαρθολομιού το βράδυ του Σαββάτου της 28ης Οκτωβρίου, από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου και μένουν μόνιμα και φιλοξενήθηκαν σε συγγενικό τους πρόσωπο. Το πρωί της επομένης, περίπου στις 7:00 ο Άγγελος, ενώ έπινε καφέ με τον αδελφό του, ξαφνικά έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού πάει, και χωρίς να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, χρήματα και το διαβατήριό του, τα οποία και βρέθηκαν στο σπίτι.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, τη στιγμή που η αγωνία των δικών του ανθρώπων, χτυπά «κόκκινο», αφού ο Άγγελος έχει να δώσει σημάδια ζωής για δεκαέξι ολόκληρες ημέρες.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα