04/07/202415:01

Ηλεία- Σινέ «Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο: Ξεκινά την λειτουργία του την Κυριακή 7 Ιουλίου για φέτος– Δωρεάν είσοδος για το κοινό στις προβολές ταινιών όλο το καλοκαίρι!

Μετά τη θετική απάντηση του Δημοτικού Συμβούλιου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην πρόταση που κατέθεσε για τη στήριξη του θερινού κινηματογράφου ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

Το Σινέ Ρόδον ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης στον Σταφιδόκαμπο, ανοίγει για το κοινό την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.

Με την μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην χώρα

Το Σινέ Ρόδον Digital Cinema με την μεγαλύτερη οθόνη προβολής στην χώρα, μία όαση πολιτισμού και αισθητικής, για 34η συνεχή χρονιά θα προβάλλει ταινίες με επιλογές που θα ικανοποιήσουν όλους τους φίλους του κινηματογράφου και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Η δημοτική αρχή του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης μετά από πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα αποφάσισε την χρηματοδότηση του Σινέ Ρόδον και το φετινό καλοκαίρι, η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν το κοινό της ευρύτερης περιοχής στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Σινέ Ρόδον στον Σταφιδόκαμπο στις προβολές μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη την Κυριακή και την Δευτέρα, 7 και 8 Ιουλίου 2024, θα προβληθεί η ταινία «Ο Μελισσοκόμος».

Πρόκειται για μια ταινία δράσης του 2024 σε σκηνοθεσία από τον Ντέιβιντ Όιερ και σενάριο από τον Κερτ Γουίμερ.

Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Έμμυ Ρέιβερ-Λάμπμαν, Τζος Χάτσερσον, Μπόμπι Ναντέρι, Μίνι Ντράιβερ, Φιλίσια Ράσαντ και Τζερέμι Άιρονς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα