27/11/202314:24

Ηλεία: Στον 29χρονο Άντζελο Αβντίου που αναζητούνταν φέρεται να ανήκει η σορός που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο σε περιφραγμένη εξοχική κατοικία σε περιοχή κοντά στην Κυλλήνη

Στον 29χρονο Άντζελο Αβντίου που αναζητούνταν φέρεται να ανήκει η σορός που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο σε περιφραγμένη εξοχική κατοικία σε περιοχή κοντά στην Κυλλήνη καθώς συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν από τις αρχές  και αναγνώρισαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του καθώς και την οδοντοστοιχία του.

“Φινάλε” στο θρίλερ της εξαφάνισης του 29χρονου Άντζελο Αβντίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της 29ης Οκτωβρίου 2023, στην περιοχή του Βαρθολομιού.

Το πτώμα που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην περιοχή της Διασποράς στην Κυλλήνης το πρωί του περασμένου Σαββάτου (25/11), ανήκει στον 29χρονο αλλοδαπό.

Σημειώνεται πως έχει ήδη παραγγελθεί, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύγκριση DNA με δείγμα από τους συγγενείς του προκειμένου να επιβεβαιωθεί και επίσημα, η ταυτότητα της σορού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα