24/04/202417:44

Ηλεία: Σύλληψη 23χρονου Ρομά για κλοπή σε οικία στην περιοχή της Βάρδας

Την Τρίτη το πρωί 16 Απριλίου ημέρα που πραγματοποιείτο η αφή της φλόγας στην αρχαία Ολυμπία καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των αστυνομικών βρίσκονταν εκεί απασχολημένος , διάλεξαν οι διαρρήκτες να χτυπήσουν τον στόχο τους σε οικία στην περιοχή της Βάρδας με λεία χρυσαφικά και ωρολόγια αξίας πάνω από 1000 ευρώ καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο μάρκας Beretta αξίας 500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατόπιν συλλογής πληροφοριών και εκτεταμένων αναζητήσεων έφεραν αποτέλεσμα άμεσα ,καταφέρνοντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν ως δράστη της κλοπής έναν εικοσιτριάχρονο Ρομά κάτοικο Κεφαλονιάς, ο οποίος μαζί με άλλους τέσσερις ομόφυλους του επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο όχημα στην περιοχή της Βουπρασίας.

Ο εν λόγω δράστης απεστάλη συνοδεία αστυνομικών στην εισαγγελία με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί του.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της παθούσης και ιδιοκτήτριας του κυνηγετικού όπλου για παράβαση του Νόμου περί όπλων καθώς είχε λήξει χρόνος της άδειας κατοχής της

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα