09/05/202412:06

Ηλεία: Συνελήφθη 17χρονη σε χωριό της Αρχ.Ολυμπίας γιατί απείλησε και εξύβρισε την γιαγιά της- Συνελήφθησαν ακόμη έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δέκα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, και Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δέκα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην συζυγός του, αναφέροντας ότι χτύπησε με τα χέρια του και ένα παπούτσι, τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ανδρας, τον οποία κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της απέστειλε απειλητικά μηνύματα.
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, ένας άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, κατά το χρόνο που βρίσκονταν εντός καφετέριας κλώτσησε τον υιό του και χτύπησε το κεφάλι του παιδιού στο τραπέζι.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, για απειλή μέσω τηλεφώνου και πρόκληση φθορών στην πόρτα της οικίας της.
Σχηματίσθηκε δικογραφίασε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η συζυγός του, αναφέροντας ότι την απείλησε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα άκρα του.

Β) Στο Αίγιο

Σχηματίσθηκε δικογραφίασε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζυγός του, αναφέροντας ότι την απείλησε και την εξύβρισε.

Γ) Σε χωριό των Καλαβρύτων

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζυγός του, αναφέροντας ότι της έχει προκαλέσει τους τελευταίους τρεις μήνες, δύο φορές σωματικές βλάβες με τα άκρα του.

Δ) Στο Αιτωλικό

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζυγός του, αναφέροντας ότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου. Η παθούσα μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα σε ασφαλή τοποθεσία.

Ε) Στο Αγρίνιο

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί στο Αγρίνιο, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ως σύντροφοι, αλληλομηνύθηκαν καταγγέλοντας αμφότεροι πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΣΤ) Σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, μια 17χρονη, την οποία κατήγγειλε η γιαγιά της, αναφέροντας ότι την απειλησε και την εξύβρισε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα