22/01/202518:21

Ηλεία: Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στό ύψος της διασταύρωσης Φραγκοπηδήματος μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων- Το ένα ανετράπη και αναποδογύρισε στο οδόστρωμα (Photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, στη διασταύρωση Φραγκοπηδήματος, Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ανατραπεί. Από το ατύχημα τραυματίστηκε η οδηγός του μικρού μαύρου αυτοκινήτου, καθώς και η συνοδηγός της, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σημαντική υπήρξε η συμβολή του διευθυντή των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο την ώρα του συμβάντος και αντέδρασε άμεσα προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη οδηγό. 

Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Φωτογραφίες π. Ιωάννης Κούγιας- Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα