16/12/201917:56

Ήλιδα – Γαλλία συμμαχία για το δάσος της Μαραθιάς- Συνάντηση εργασίας το πρωί της Δευτέρας στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας

Συνάντηση εργασίας το πρωί της Δευτέρας στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας

 

Ήλιδα – Γαλλία συμμαχία για το δάσος της Μαραθιάς

 

 

Παρεμβάσεις, με στόχο την προστασία και ανάδειξη του περιαστικού δάσους της Μαραθιάς, θα αναλάβουν από κοινού ο Δήμος Ήλιδας, το Γαλλικό Επαγγελματικό Λύκειο Berthant, το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και το Δασαρχείο της πόλης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus και το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο της Αμαλιάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από τον Δήμο Ήλιδας οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αβραάμ Μπούρας και Βαγγέλης Χριστοφόρου και οι, Διευθυντής του Γαλλικού Επαγγελματικού Λυκείου Berthant κ Nicolas Bammal ο καθηγητής κ Christophe Raggiri , η κ Λεϊλά Κλάδη από το COPAEIUS και ο κ Κώστας Κωνσταντούλας, διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Στη συνάντηση έγινε ένας πρώτος προγραμματισμός των δράσεων που θα υλοποιηθούν στη Μαραθιά και στη συνέχεια οι κ.κ. Μπούρας και Χριστοφόρου, βράβευσαν τους εκπροσώπους του Γαλλικού Λυκείου, για την απόφασή τους να επιλέξουν το δήμο Ήλιδας για το υλοποιήσουν τις δράσεις τους .

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα