01/06/202319:41

“Ήλιδα – Νέα Μέρα”: Ανακοίνωση υποψηφιότητας για Δήμαρχου Ηλιδας από τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Οι Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι η τελευταία ευκαιρία του Δήμου Ηλιδας να επανέλθει στη κανονικότητα της διαφάνειας, της διαύγειας, της χρηστής διαχείρισης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Από το 2019 μέχρι σήμερα χάσαμε τα πάντα, με αποκλειστική ευθύνη του σημερινού Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη και της ανεπάρκειάς του, ο οποίος υπέκυψε αμαχητί σε όλες τις απαιτήσεις του Κράτους των Αθηνών.

Ο Δήμος Ήλιδας, δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ υπόθεση ενός κόμματος ή μεμονωμένων φιλοδοξιών. Οφείλουμε να είναι πεδίο ενότητας δυνάμεων, που ενδιαφέρονται μόνο για το δημόσιο συμφέρον και το καλό του τόπου.

Κατά τη Δημαρχιακή μου θητεία η κανονικότητα αυτή έγινε κεκτημένο, που υπονομεύτηκε από τα υπέρογκα χρέη που παρέλαβα. Έπειτα από πέντε χρόνια, τα παρέδωσα όλα ρυθμισμένα, βιώσιμα και μαζί με αυτά παρέδωσα γεμάτα ταμεία με ώριμα και χρηματοδοτημένα έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν μία άνευ προηγουμένου εγωκεντρική διαχείριση από πλευράς Δημάρχου, η Παράταξη του οποίου στην πράξη έχει διαλυθεί και η Δημοτική Αρχή, υλοποίησε μόνο ένα μικρό μέρος όσων παρέλαβε. Πορεύτηκε επί μία θητεία με μηδέν όραμα και μια δικαιολογία για όλα.

Αποτέλεσμα, η πόλη που παραδώσαμε να μετατραπεί σε κωμόπολη, χάνοντας νευραλγικές και βασικές υποδομές. Πλέον, ξεκινάμε από την αρχή με πνεύμα συνεργασίας και σύνθεσης δυνάμεων, επαναφέροντας τη δημοκρατία και την πρόοδο στον τόπο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ανακοινώνω τη συμμετοχή της Παράταξης « ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ » στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Χωρίς καμία άλλη σκέψη, παρά μόνο τη σωτηρία του Δήμου και τη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν στη Νέα γενιά του Δήμου μας να αναλάβει τις τύχες του, το 2028.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα