09/09/202319:57

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»- Χρήστος Χριστοδουλόπουλος : «Συμμαχία» Νίκης από την πρώτη Κυριακή! (photos)

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση δημοτών του Δήμου Ήλιδας μετατράπηκε η τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, του Συνδυασμού «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Η μεγάλη «Συμμαχία» του αυριανού Δημάρχου Ήλιδας συνυπέγραψε νέο «συμβόλαιο» με τους κατοίκους του δήμου, οι οποίοι «πλημμύρισαν» το κέντρο της Αμαλιάδας, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.


Η συγκέντρωση ήταν πρωτόγνωρη σε μέγεθος και παλμό, με τους πολίτες να δίνουν δυναμικά το «παρών», προκειμένου να συμβάλλουν κι αυτοί στη «μεγάλη Αλλαγή» που έρχεται στο Δήμο Ήλιδας, στις 8 του Οκτώβρη.
Οι δημότες έδωσαν «καθαρή εντολή» στον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», για μεγάλη Νίκη ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
Οι ιερείς τέλεσαν τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου, ενώ η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία Ηρώων, όπου ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος αποθεώθηκε από εκατοντάδες δημότες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο από κάθε περιοχή του δήμου μας, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που άφησε εποχή!

«ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Ή ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ
Η ομιλία του επικεφαλής ξεκίνησε με αναφορά στην τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις εκτεταμένες πλημμύρες στη Θεσσαλία και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.
Αμέσως μετά, ο αυριανός δήμαρχος ξεδίπλωσε το όραμά τους για το Δήμο Ήλιδας των πέντε επόμενων ετών, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε καταστρώσει ένα ολοκληρωμένο, εφικτό, κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα σωτηρίας και ανάπτυξης. Ένα πρόγραμμα που θα αξιοποιεί απόλυτα την τεχνολογία, θα φέρει οικονομική άνθηση και δουλειές στο Δήμο μας. Ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει τις λύσεις που έχει ανάγκη κοινωνία και σίγουρα δεν μπορούν να δώσουν η σημερινή παρέα φίλων και συγγενών του Δημαρχείου. Δεν ζητώ την ψήφο σας για να δικαιωθώ ατομικά. Ζητώ να είμαι Δήμαρχος για την πιο κρίσιμη πενταετία του Δήμου. Ζητώ σαν Χρήστος συγγνώμη για τα λάθη μου, όμως σαν Χριστοδουλόπουλος έχω αποδείξει ότι είμαι καλύτερος Δήμαρχος».


Σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα με την διακοπή νερού για πέντε ημέρες, που η πόλη της Αμαλιάδας αντιμετώπισε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ζητώ εγώ -εκ μέρους της παράταξής μας- μια μεγάλη συγγνώμη. Συγγνώμη που σε έναν διαλυμένο Δήμο, που περιφρονεί τους πάντες, δεν είχαμε τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα όπως ξέρουμε και μπορούμε. Η Πολιτεία και η πόλη, η αντιπολίτευση και οι ενεργοί πολίτες, δεν είχαν τρόπο να αμυνθούν. Αυτό τελειώνει στις 8 Οκτωβρίου. Αυτό ξεκίνησε με ψήφο και θα τελειώσει με ψήφο. Δημοκρατικά, πολιτισμένα, συγκροτημένα και με πρόγραμμα».


Όσον αφορά την κρισιμότητα των εκλογών και το πραγματικό διακύβευμα της κάλπης, ο κύριος Χριστοδουλόπουλους τόνισε: «Αν οι πολίτες δεν ψηφίσουν τη “Συμμαχία”, τότε ο Δήμος θα τεθεί οριστικά στο περιθώριο. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια, αυτό πρέπει να είναι το πραγματικό δίλλημα των εκλογών. Ο Δήμος μας από το 2019, μικραίνει. Συνθηκολογεί με το ελάχιστο και πανηγυρίζει για το αυτονόητο. Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη συνθήκη. Αν επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε γίνει μέρος ενός άλυτου προβλήματος και όχι μιας σπουδαίας αλλαγής. Δεν έχω απωθημένα, δεν έχω ατομική ατζέντα, δεν έχω την παραμικρή διάθεση προσωπικών αντιπαραθέσεων, από αυτές που επιδιώκουν άλλοι για να βρουν λόγο ύπαρξης. Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Ως “Συμμαχία για το Αύριο” μας νοιάζει μόνο να σταματήσει ο κατήφορος και η παρακμή. Αυτοί είναι, αυτοί είμαστε, ο λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ο λαός τα ξέρει όλα και θα αποδώσει πολιτική και κοινωνική δικαιοσύνη».

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ
Αμέσως μετά την ομιλία, οι δημότες της Ήλιδας «αγκάλιασαν» τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της μεγάλης «Νίκης», οι οποίοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις του, προκειμένου να Αλλάξουν το Δήμο μας. Οι υποψήφιοι της «Συμμαχίας», με κοινές αξίες, κοινές αρχές και κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου, παρουσιάστηκαν ένας προς έναν, στέλνοντας και οι ίδιοι δυναμικό μήνυμα ανατροπής προς κάθε κατεύθυνση!


Αναφερόμενος στο ισχυρό ψηφοδέλτιο που έχει σχηματίσει η «Συμμαχία» των πολιτών ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ αγαπητοί μου συνοδοιπόροι, που με εμπιστευτήκατε σε αυτό το δρομολόγιο δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και περηφάνιας. Η ίδια η πόλη θέλει να σας μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί σχηματίσατε αυτή τη μεγάλη συμμαχία ανάπτυξης, διαφάνειας, ήθους, εμπειρίας, αποφασιστικότητας για προσφορά στην κοινωνία. Είμαστε η παράταξη που ένωσε όσους γνωρίζουν και έχουν προσφέρει έργο. Στις 8 Οκτωβρίου θα σημάνουν οι καμπάνες της μεγάλης δημοκρατικής γιορτής! Με μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών!».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα