13/08/202320:06

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αυγείου Γιώργος Προκόπης, υποψήφιος Σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία που ξεκίνησε το 2019, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αυγείου Γιώργο Προκόπη, ο οποίος θα συμμετέχει στο συνδυασμό «Νίκης» που δημιουργείται ως υποψήφιος Σύμβουλος.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αυγείου τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση συμπόρευσής του, τα εξής: «Με μεγάλη χαρά συμμετέχω για ακόμα μία φορά στο συνδυασμό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής μας παράταξης, το οποίο έμεινε στη μέση το 2019. Από τότε, ο Δήμος μας βρίσκεται σε αδράνεια, με την Αλλαγή στα δρώμενα να κρίνεται επιβεβλημένη.»

Από την πλευρά του, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επεσήμανε -μεταξύ άλλων- για τον Γιώργο Προκόπη: «Ως πρόεδρος την τελευταία τετραετία στην Τ.Κ. Αυγείου έδειξε με το έργο του, τι σημαίνει νέοι άνθρωποι να μπαίνουν στην πολιτική και να φέρνουν φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Τη νέα πενταετία που έρχεται και με τη Συμμαχία μας στα ηνία του Δήμου, το έργο αυτό θα ενισχυθεί δίνοντας έμφαση στις Τοπικές Κοινότητες και τα χωριά μας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα