Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε δίκυκλα και «μπούκαρε» σε τζαμαρία καταστήματος
Η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς, ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου «τη γλίτωσε» με ελαφρά τραύματα
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Στο μεταξύ, αν και η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, τα παράθυρα του αυτοκινήτου παρέμειναν ανέπαφα, ενώ μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς, όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Επί τόπου βρέθηκαν επίσης τόσο η Τροχαία, η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.