03/06/202418:37

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 21χρονος που φέρεται να κακοποιούσε το 2,5 ετών νήπιο – Ελεύθερη υπό όρους η μητέρα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 21χρονος από την Παλαιστίνη ο οποίος φέρεται ότι κακοποιούσε το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι της συντρόφου του.
Η νεαρή μητέρα του παιδιού που επίσης απολογήθηκε για τις μαρτυρικές συνθήκες που βίωνε το παιδί της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα πρέπει να εμφανίζεται 2 φορές το μήνα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ενώ της απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης στο δικαστικό μέγαρο, όπου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της μητέρας αλλά και του νεαρού πατέρα του παιδιού οι οποίοι δηλώνουν συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι από τα όσα αποκαλύφθηκαν. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου Παλαιστίνιου, Μίνως Αποστολάκης υποστήριξε ότι ο πελάτης του αρνήθηκε ότι χτύπησε το παιδί. Είπε ότι τα χτυπήματα που έχει στο κορμάκι του είναι αποτέλεσμα πτώσης που είχε στο μπάνιο. Πρόσθεσε ότι ενημέρωσε για το ατύχημα την μητέρα του παιδιού που ήταν στη δουλειά αλλά πριν προλάβουν να κάνουν το παραμικρό έφτασαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Από την πλευρά της η μητέρα του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της.

Με εντολή της ανακρίτριας, θα διεξαχθεί έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών για το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, του οποίου η προσωρινή επιμέλεια με εισαγγελική εντολή έχει δοθεί στους παππούδες της μητέρας του παιδιού. Επίσης θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης του μικρού κοριτσιού.

Πηγή: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα