28/04/202320:14

Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Ηράκλειο Αττικής– Μεγάλες υλικές ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και ΙΧ αυτοκίνητα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα σε καφετέρια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ηρακλείου 468 στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που προκληθήκαν μεγάλες υλικές ζημιές, τόσο στην καφετέρια όσο και σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μετέβησαν στο σημείο, ωστόσο δεν μπορούν ακόμα να πουν αν πρόκειται για εμπρηστικό ή εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί στο διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το κατάστημα αλλά και σε παρακείμενα κτίρια αλλά και σε τέσσερα αυτοκίνητα.

Έρευνα διενεργείταιαπό τη Διεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα άτομο έσπασε το τζάμι της καφετέριας και πέταξε μέσα τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Λόγω της έκρηξης υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα της Λεωφόρου Ηρακλείου από την Οδό Κωνσταντινουπόλεως έως την Βορείου Ηπείρου. Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα