Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμανάκης: «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν τότε 11 ετών»

20/01/2021
0 0
Κακλαμανάκης: «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν τότε 11 ετών»
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

To περιστατικό είχε συμβεί πριν εννέα χρόνια – Ο  χρυσός Ολυμπιονίκης έδωσε νέες διαστάσεις στην αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτρια της, καθώς όπως ανέφερε αυτή ήταν μόλις 11 ετών

Απίστευτες καταγγελίες από τον Νίκο Κακλαμανάκη στo Mega σχετικά με τις νέα στοιχεία που κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό μετά την τρίωρη κατάθεση της χρυσής Ολυμπιονίκη σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από 23 χρόνια, αποκάλυψε στον εισαγγελέα ότι υπήρχε και δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Κακλαμανάκης αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική λεπτομέρεια ότι το συγκεκριμένο περιστατικίο είχε συμβεί πριν απο 9 χρόνια με τη νεαρή αθλήτρια να είναι τότε μόλις 11 ετών.

«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος».

Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα λέει ο ολυμπιονίκης και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια. «Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση».

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε… διοικητικούς παράγοντες».

Μπεκατώρου: Και νέο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατονόμασε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης

Νέα διάσταση στη μεγάλη υπόθεση που άνοιξε για τη Δικαιοσύνη με αφορμή τις δικές της συγκλονιστικές καταγγελίες έδωσε με τη σημερινή κατάθεσή της στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τρίωρης κατάθεσής της στις εισαγγελικές αρχές, πέραν της δικής της περίπτωσης, φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλη αθλήτρια, ή οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ειδικότερα, η κυρία Μπεκατώρου αφού έκανε αναφορά στα όσα η ίδια έχει καταγγείλει περί βιασμού της πριν από 23 χρόνια από αθλητικό παράγοντα, μίλησε και μια ακόμη περίπτωση συναθλήτριάς της επίσης από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία κατά τα λεγόμενά της κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας αυτής φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα λάβει κλήση από τον εισαγγελέα ώστε να καταθέσει και εκείνη για όσα βίωσε. Και όλα αυτά, ενώ ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι και αυτή η αθλήτρια εκτός από τη δίκη της περίπτωση δεν θα αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν για τη ζοφερή αυτή υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη. Σήμερα μετά το πέρας της κατάθεσής της στον εισαγγελέα η κυρία Μπεκατώρου δήλωσε εξερχόμενη από το γραφείο του εισαγγελέα: «Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε».

Μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.

protothema.gr

ΣχετικάΆρθρα

Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στη δοκιμή του εμβολίου της AstraZeneca
ΔΙΕΘΝΗ

Ευλογιά των πιθήκων: Σύσταση του ECDC στην ΕΕ για προετοιμασία προγράμματος εμβολιασμού

22 Μαΐου 2022
Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής
ΕΛΛΑΔΑ

Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής

22 Μαΐου 2022
Θρήνος στη Ζάκυνθο: Πατέρας δύο παιδιών έπεσε από ταράτσα ενώ έκανε εργασίες και έχασε τη ζωή του
ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: 46χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό της Καρυάς- Συνελήφθη ένας 44χρονος για απόπειρα κλοπής

22 Μαΐου 2022
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: 4.500 ψήφισαν για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι από τους 464 θα εκλεγούν «ψηλά»
ΕΛΛΑΔΑ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: 4.500 ψήφισαν για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι από τους 464 θα εκλεγούν «ψηλά»

22 Μαΐου 2022
  • Αρχική
  • Διαφημιστείτε
Στείλτε μας email: bramosad@yahoo.gr
Καλέστε μας στο : 6971814564
28ης Οκτωβρίου 50, Πύργος (μέσα στη στοά)

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In