04/06/202420:14

Καλαμάτα: Ελεύθεροι οι γονείς της 29χρονης που ζούσε σε κλουβί

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς της 29χρονης από την Καλαμάτα, που ζούσε σε αυτοσχέδιο κλουβί και πάσχει από σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα.
Ο εισαγγελέας, όπως μεταδίδει το best-tv.gr, όρισε προανακριτική εξέταση, μετά την απολογία των θετών γονιών της κοπέλας -που συνελήφθησαν με την κατηγορία για έκθεση ενηλίκου σε κίνδυνο και παράνομη κατακράτηση.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Η μητέρα ανέφερε ότι από το 2017 λείπει ένα συγκεκριμένο φάρμακο από την αγορά και ότι από τότε ξεκινά ένα ντόμινο γεγονότων που φτάνουν στο σήμερα. «Φάρμακο δεν βρέθηκε άλλο, πίνει κοκτέιλ φαρμάκων και αναγκαστήκαμε μέρα με τη μέρα, αφού ήταν επιθετική, όπως σιγά – σιγά την κλείσαμε, έτσι θέλαμε να την ξανανοίξουμε με τους ειδικούς, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ κανείς», ισχυρίστηκε η μητέρα, λέγοντας ότι έχει απευθυνθεί στους ειδικούς.

«Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς είναι, δεν ξέρουμε. Πρέπει να σάς απαντήσει ο γιατρός. Χωρίς γιατρό δεν γίνεται τίποτα, εγώ ούτε προσθέτω ούτε αφαιρώ φάρμακα», ανέφερε ακόμα η μητέρα της 29χρονης, ισχυριζόμενη ότι «αδιαφόρησαν όλοι». «Εγώ συνέχισα να ψάχνω και να κάνω διάφορα, από εκεί και μετά τι άλλο μπορούσα να κάνω», είπε επίσης η μητέρα της νεαρής, για την οποία ισχυρίστηκε ότι οι συνθήκες που ζει «είναι μια χαρά». «Και στον κήπο βγαίνει, δεν είναι όλες τις ώρες κλεισμένη εκεί, είναι ένα δωμάτιο, είναι σαν κούνια δίπλα στο κρεβάτι της, με τη διαφορά ότι ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι το ξύλο και τις περισσότερες ώρες είναι ή έξω ή μέσα στο δωμάτιο».

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα