Καλοκαιρινή προσφορά για πεντακάθαρο σαλόνι και στρώμα
27/06/201909:21

Καλοκαιρινή προσφορά για πεντακάθαρο σαλόνι και στρώμα – Newsbeast

[ad_1]

Χαλαρωτικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας στο σαλόνι και μεσημεριανή σιέστα μετά το μπάνιο στη θάλασσα, αποτελούν δύο αγαπημένες συνήθειες για να αποφορτιστείτε από την ένταση του χειμώνα.

Οι ώρες που περνάτε στο σπίτι το καλοκαίρι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι πολύτιμες και η άνεση αποτελεί για εσάς προτεραιότητα.

Πόσο σίγουροι είστε όμως ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές για εσάς και την οικογένεια σας;

Η αυξημένη υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης μικροοργανισμών.

Παράλληλα, η θερμότητα που επικρατεί στο σπίτι τους καλοκαιρινούς μήνες επιταχύνει την διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μικροβίων και μικροοργανισμών στα στρώματα, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα κνησμού, δυσοσμίας, δύσπνοιας κ.α.

Τώρα επομένως είναι η κατάλληλη εποχή για καθαρισμό των στρωμάτων και του σαλονιού.

Η σκέψη και μόνο να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού και το σαλόνι, που αποτελεί ομολογουμένως μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία σας αποθαρρύνει;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τα αδιέξοδα με τον οικολογικό καθαρισμό στρώματος της Clean Action για απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία.

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεστε για όλη την σεζόν, αυξάνετε την διάρκεια ζωής των στρωμάτων σας και σας παρέχεται πιστοποίηση οικολογικού καθαρισμού.

Επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά και χαρείτε ένα πεντακάθαρο ύπνο!

Απολαυστικός ύπνος

Ο πολυπόθητος ύπνος στο αφράτο και μαλακό στρώμα του κρεβατιού σας, ύστερα από μια γεμάτη μέρα στη θάλασσα ξεκουράζει και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα.

Το στρώμα, ωστόσο πάνω στο οποίο κοιμάστε, είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι.

Καθαρίζετε και απολυμαίνετε το σπίτι, πλένετε τα ρούχα, αλλάζετε συχνά σεντόνια, όμως κοιμόσαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα, τα οποία αρκετές φορές έχουν ποτιστεί από την υγρασία.

Ο οικολογικός καθαρισμός στρώματος είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα, που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα, με διάφορα υγρά του σώματος. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.

Επιπλέον, τα ακάρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα, με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα.

Με κάθε κίνησή σας πάνω στο στρώμα, αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες.

Αυτές είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα σας.

Επιβαρύνουν την υγεία με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, αλλά και δύσπνοια.

Ο σωστός καθαρισμός για το στρώμα του κρεβατιού, είναι ο οικολογικός με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά της Clean Action.

Έτσι σας εξασφαλίζουν τον καλύτερο βιοκαθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας για τον πιο… καθαρό ύπνο της ζωής σας.

Και μη ξεχνάτε! Για να απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα, χωρίς αλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια με δυο φόρες το χρόνο έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό.

Καλοκαιρινή ραστώνη στον καναπέ

Ο καναπές σας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία του σπιτιού.

Είτε μιλάμε για τον καναπέ του σαλονιού είτε για εκείνον που συχνά βρίσκεται στον κήπο ή στο μπαλκόνι, βρομίζει αρκετά εύκολα, παρά τα διάφορα ριχτάρια που χρησιμοποιείτε για να κρατάνε μακριά τους λεκέδες και την σκόνη.

Το πώς θα καθαρίσετε τον καναπέ σας έχει να κάνει αφενός με το πόσο λερωμένος είναι και αφετέρου με το ύφασμά του καθώς διαφορετικά υφάσματα μπορεί να χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση.

Αφήστε την Clean Action να κάνει για εσάς τη… βρόμικη δουλειά με άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος.

Ο εξειδικευμένος καθαρισμός του σαλονιού και των καθισμάτων γίνεται με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας και μάλιστα στον χώρο σας.

Παγκόσμια καινοτομία στη βιομηχανία καθαρισμού

Η νέα τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα.

Δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό που μένει είναι απολυτή καθαριότητα.

Η πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης είναι απόλυτα ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαρισμένες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.) λόγω πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια, χημικά κ.α.

Με άριστα αποτελέσματα καθαριότητας και τη μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγο της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Παράλληλα, είναι φιλική προς το περιβάλλον εξασφαλίζοντας, έως και 90% μείωση στην σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζουν σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες της Clean Action εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της Clean Action… γιατί σας αξίζει το καλύτερο.

Εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και εκτός, κατόπιν συνεννόησης από Δευτέρα έως Κυριακή.

Πληροφορίες

cleanaction.gr

[email protected]

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

210 9736590, 694 7937992, 694 4417794

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα