29/06/202421:29

Καταπληκτικός ο Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 5.93μ και ρεκόρ διοργάνωσης στο επί κοντώ ανδρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Βόλο

Μοναδικός Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 5.93μ και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ανδρών.

Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής, ξεπέρασε τα 5.93μ και βελτίωσε εκ νέου το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο ήταν 5.92μ.

Δείτε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του Εμμανουήλ Καραλή τα 5.93μ

O αθλητής του Χάρη Καραλή, που πριν από μόλις 9 μέρες είχε βάλει την υπογραφή του στο πανελλήνιο ρεκόρ, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Βόλο και αφού εξασφάλισε τη νίκη με 5.72μ, ανέβασε τον πήχη στα 5.93μ με στόχο να καταρρίψει το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Η πρώτη του προσπάθεια ήταν άκυρη όμως το δεύτερο άλμα του ήταν πεντακάθαρο και έτσι πέτυχε τον στόχο του! Ο Καραλής βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, και μάλιστα φέτος για πρώτη φορά δοκίμασε και τα 6 μέτρα για πρώτη φορά στην καριέρα του γεγονός που επιβεβαιώνει πως έχει αλλάξει πια επίπεδο.

Παράλληλα, το 5.93μ είναι και νέο ρεκόρ Πανελληνίου Πρωταθλήματος βελτιώνοντας το υπάρχον που ήταν 5.82μ

Έπειτα, ο ίδιος ανέβασε τον πήχη στα 6μ για να κάνει δύο άλματα τα οποία ήταν άκυρα όμως έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν είναι καθόλου μακριά.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Ρίζος, που έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 5.62μ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στον Πέτρο Χατζίου με 5.40μ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα