18/04/202314:46

Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας– Εγκλημα πάθους για μια γυναίκα- Πάνω από 30 μαχαιριές δέχθηκε το θύμα- Πώς οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του 63χρονου δολοφόνου – Η κάμερα, το σακάκι και το μαχαίρι στο θάμνο

Όπως πρώτο έγραψε το tempo24.news ο 63χρονος δράστης του σκληρού φονικού στην Κάτω Αχαΐοα, συνελήφθη ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών.

Από την πρώτη στιγμή, μόλις μία γυναίκα που είχε παρακολουθήσει τη συμπλοκή των συνομήλικων ανδρών στο χωράφι  ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί και άρχισαν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε αιμόφυρτο το πτώμα, έχοντας δεχθεί πάνω από 30 μαχαιριές. Είχαν από την πρώτη στιγμή καταλάβει πως δράστης και θύμα είχαν πιαστεί στα χέρια και πως ο πρώτος κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χτυπούσε συνέχεια με μαχαίρι τον δεύτερο σχεδόν σε όλα τα σημεία τους σώματός του. Η άγρια συμπλοκή που εξελίχθηκε έγινε αμέσως αντιληπτή από τους έμπειρους αστυνομικούς, αφού στο έδαφος και σε μία μεγάλη περίμετρο από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, υπήρχαν έντονα σημάδια που έδειχναν πως οι δύο άνδρες κυλίστηκαν στο χώμα.

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ

Άμεσα οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να εντοπιστεί.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσα στην Κάτω Αχαΐα, τον εντόπισαν μέσω οπτικού υλικού από κάμερα, να κινείται αμέσως μετά το έγκλημα και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Ήσαν πλέον βέβαιοι για την ταυτότητά του και ύστερα από συντονισμένμη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στα “τσιγγάνικα” της Κάτω Αχαΐας. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ

Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι. Επρόκειτο για ένα θάμνο ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ

Ο τρόπος της συμπλοκής αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε στο σώμα του το θύμα, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως πρόκειται για έγκλημα πάθους

Όπως έγραψε το tempo24.news  δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, επίσης τσιγγάνος, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Tempo24.news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα