10/04/202420:28

Κερατσίνι: Άγρια συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία – Επτά συλλήψεις

Ακόμα ένα επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κερατσίνι με την Αστυνομία να προχωρά σε επτά συλλήψεις για δύο διαδοχικά περιστατικά.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από λεκτικό επεισόδιο σε πάρκο του Κερατσινίου, ανάμεσα στις δύο ομάδες νεαρών (αποτελούμενες από 2-3 ανήλικους αντίστοιχα), οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία της περιοχής, ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 18χρονων, ενώ με τη χρήση βίας οι 3 ανήλικοι αφαίρεσαν και μία αλυσίδα.

Στη συνέχεια, οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενώ παράλληλα, πατέρας και αδελφός ενός εξ αυτών, πήγαν στο σχολείο του Κερατσινίου όπου φοιτούν οι 3 ανήλικοι και τους επιτέθηκαν.

Επτά συλλήψεις

Έπειτα και οι 7 εμπλεκόμενοι στα δύο διαδοχικά περιστατικά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου συνελήφθησαν για τα ανωτέρω αδικήματα ενώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 18χρονο η χρυσή αλυσίδα που είχε αφαιρεθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απλές σωματικές βλάβες από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι συγγενείς των 18χρονων για απλές σωματικές βλάβες και διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα