27/03/202419:26

Κερατσίνι: Καλά με λίγες εκδορές στη μέση του είναι το 6χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ

Καλά στην υγεία του με μόλις λίγες εκδορές στη μέση του είναι το 6χρονο κοριτσάκι μετά την παράσυρσή του από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Κερατσίνι.
Η παράσυρση του παιδιού στο Κερατσίνι σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27.03.24) κι ενώ ο πατέρας του το πήγαινε στο νηπιαγωγείο. Λίγο πριν περάσει την πόρτα του σχολείου, συνέβη το τροχαίο.

Το κοριτσάκι ξέφυγε από τα χέρια του μπαμπά της, με αποτέλεσμα ένα αμάξι που διέσχιζε τον δρόμο να την παρασύρει και να την τραυματίσει ελαφρά.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο «Παίδων» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

«Είναι καλά»
«Πήγαινε με τον μπαμπά στο σχολείο, είχε το βιβλιαράκι που παίρνει κάθε εβδομάδα και διαβάζουμε στο σπίτι, της έπεσε από το χέρι. Νεύριασε και τραβήχτηκε από το χέρι του μπαμπά. Ερχόταν το αυτοκίνητο, ευτυχώς με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα και την χτύπησε», δήλωσε η μητέρα της 6χρονης, μιλώντας στο Live News.

Και συνέχισε σύμφωνα με το newsit.gr: «Το παιδί ήταν καλά, δηλαδή σηκώθηκε αμέσως στα πόδια του. Πιο πολύ ήταν η τρομάρα αλλά για προληπτικούς λίγους καλέσαμε ασθενοφόρο για να πάμε να κάνουμε τις εξετάσεις. Λίγες εκδορές έχει στη μέση της αλλά αυτό από το πέσιμο».

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα