05/07/202420:14

Πύργος: Κέρδισε το κοινό η παράσταση «Στους δύο τρίτος… χωρεί», που διοργάνωσε στο θεματικό πάρκο Ξυστρή η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας (Photos)

Απολαυστική κωμωδία στο Πάρκο Ξυστρή!

Μια εξαιρετική κωμωδία, που συνδύασε το άφθονο χιούμορ με τον κοινωνικό προβληματισμό για τις σχέσεις ανάμεσα στα φύλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο θεματικό πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, για να παρακολουθήσουν το διασκευασμένο θεατρικό έργο «Στους δύο τρίτος… χωρεί!».

Την ελληνική εκδοχή της γαλλικής παράστασης γράφει και σκηνοθετεί ο Σταύρος Νικολαΐδης, στην οποία παίζει ο ίδιος μαζί με τη Θεοδώρα Σιάρκου, τον Βασίλη Κούκουρα και τον Πέτρο Γρύλλο, χαρίζοντάς μας μια θεότρελη κωμωδία η οποία καταπιάνεται με τον έρωτα στη μετα-covid εποχή και τις περίπλοκες σχέσεις ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες.

Ο καιρός αποδείχθηκε σύμμαχος, καθώς η ακραία θερμοκρασία των τελευταίων ημερών υποχώρησε, ενθαρρύνοντας τους πολίτες του Πύργου να παρακολουθήσουν την παράσταση σε ένα υπέροχο σκηνικό που είχε στηθεί κάτω από τον έναστρο ουρανό της Ηλείας. Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία της οποίας υλοποιήθηκε η παράσταση και με την υποστήριξη της ΔΕΠ-ΟΤΑ Πύργου, και «αποζημιώθηκαν» με άφθονο γέλιο από τους συντελεστές του καλλιτεχνικού εγχειρήματος τ

Το κοινό καλωσόρισε η πρόεδρος της ΔΕΠ-ΟΤΑ Πύργου, Έλενα Μπαγιώργου-Κλωνάρη, η οποία ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Παναγιώτη Μπράμο, για την επιλογή του θεματικού Πάρκου Ξυστρή ως χώρου διεξαγωγής της παράστασης και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος, τόνισε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει διαμορφώσει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις όπως η συγκεκριμένη παράσταση, και επισήμανε ότι το πάρκο Ξυστρή είναι ένας χώρος ταυτισμένος με την οικονομική ιστορία του Πύργου, τον οποίο στοχεύει να αναδείξει ως σημείο αναφοράς πολιτιστικών πρωτοβουλιών.

pde komodia ksistri 2
pde komodia ksistri 3
pde komodia ksistri 4
pde komodia ksistri 5
pde komodia ksistri 6

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα