13/05/202420:25

Κηφισιά: Συνελήφθη 74χρονος που παρενόχλησε και κατέγραφε με το κινητό του 14χρονη μέσα σε λεωφορείο– Βίντεο και τρεις φωτογραφίες βρέθηκαν στο κινητό του

Σύλληψη 74χρονου που παρενοχλούσε και φωτογράφιζε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στη διαδρομή Κηφισιά Κρυονέρι

Εβδομηντατετράχρονος ηδονοβλεψίας έβαλε στο μάτι 14χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κηφισιά – Κρυονέρι και κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο το στήθος της.

Μάλιστα, πριν προχωρήσει στην κινηματογράφηση της ανήλικης μαθήτριας, την πλεύρισε και της έκανε αισχρά σχόλια.

Το κοριτσάκι μαζί με τον αδερφό της, ειδοποίησαν τον οδηγό και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία με αποτέλεσμα το γηραιό σεξουαλικό αρπακτικό να μπλοκαριστεί απο αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή της Εκάλης και να συλληφθεί.

«Στόχευσε» και έβαλε την καμερα να γράφει
Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ, το σκηνικό του τρόμου για την 14χρονη μαθήτρια, άρχισε να ξεδιπλώνεται το απογευμα του Σαββάτου (11/05/2024) απο τις 18:30 έως τις 19:00, όταν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Εντός του αστικού λεωφορείου “509” το οποίο εκτελεί γραμμή διαδρομής Κηφισιά – Κρυονέρι, ο 74χρονος απευθύνθηκε στην ανήλικη με φράσεις οι οποίες αναφέρονται ρητώς στην κατάθεση της ανωτέρω και υπονοούσαν θετικά σχόλια για το στήθος της. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η ανήλικη διαπίστωσε πως ο κατηγορούμενος είχε στραμμένο το κινητό τηλέφωνό του, προς το μέρος της, ενώ ταυτόχρονα άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο που ακούγεται όταν η κάμερα ενός κινητού βγάζει φωτογραφία».

«Άμεση ήταν η αντίδρασή της, καθώς διαπίστωσε πως προφανέστατα ανωτέρω κατηγορούμενος την βιντεοσκοπεί. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μετακινηθεί σε διαφορετική θέση μαζί με τον αδερφό της ο οποίος ήταν κι αυτός εντός του λεωφορείου. Κατά την μετακίνησή τους ο αδερφός, διαπίστωσε ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε ανοιχτή την εφαρμογή της κάμερας του κινητού τηλεφώνου του καθώς επίσης και ότι είχε και δεύτερο κινητό στην κατοχή του. Κατόπιν τούτου ζήτησε από τον οδηγό του αστικού να σταματήσει το λεωφορείο για να κληθεί η αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με κωδικό κλήσης 216-1, προστρέξανε στην συμβολή των οδών Λ. Θησέως και Φοίβου στην Εκάλη, όπου στάθμευσε το λεωφορείο και οδηγήσαν στο Τμήμα της Κηφισιάς τον 74χρονο».

Το βίντεο των 39 δευτερόλέπτων και οι τρεις φωτογραφίες
Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί, ζήτησαν απο τον ηλικιωμένο «καμεραμάν» να τους ανοιξει το κινητό του τηλεφωνο. Το υλικό που αντίκρισαν τον «έκαιγε».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «στην Υπηρεσία μας με συναίνεση του κατηγορούμενου διαπιστώθηκε πως εντός του κινητού τηλεφώνου, υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό διάρκειας 39 δευτερολέπτων, καθώς και τρείς φωτογραφίες στα οποία απεικονίζεται ανεπιφύλακτα η ανήλικη εντός του αστικού λεωφορείου. Από την υπηρεσία μας κατασχέθηκαν δύο συσκευές τηλεφώνου, οι οποίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την επεξεργασία τους και αποτελέσματα θα υποβληθούν συμπληρωματικά».

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα