Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε ΑΕΛ και Κέρκυρα
25/06/201920:45

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε ΑΕΛ και Κέρκυρα

[ad_1]

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τις οφειλές των ΑΕΛ και Κέρκυρας σε παίκτες.

Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεχίζει να ρίχνει… καμπάνες σε ομάδες που δεν έχουν εξοφλήσει ποδοσφαιριστές. Με σημερινή απόφασή του, επιβάλει στην ΑΕΛ την πλήρη εξόφληση του Θεόδωρου Τριποτσέρη, με το ποσό των 19.281,40 ευρώ, αλλιώς θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Η Κέρκυρα καλείται να πληρώσει το ποσό των 12.000 ευρώ στον Στέφανο Σιόντη, για να μην της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Εάν επιβληθούν τελικά οι ποινές, αφορούν το προσεχές πρωτάθλημα, της σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ.» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Στέφανου Σιόντη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 180/2019 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ του ποσού των δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ πλέον τόκων, και ποσού τριακοσίων (300) ευρώ ως δικαστική δαπάνη, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας αποφάσεως, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα