25/04/202411:24

Κίνηση πολιτών για την δημιουργία Μη Κρατικού Πανεπιστημίου στην Ηλεία

Κίνηση πολιτών για την δημιουργία ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στην ΗΛΕΙΑ

Εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί η συγκρότηση της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής για την δημιουργία μιας ανεξάρτητης και παρεμβατικής Κίνησης Πολιτών, με σκοπό την κινητοποίηση της Ηλειακής κοινωνίας για την ίδρυση μη κρατικού πανεπιστημίου στο νομό μας

Ο ρόλος της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής θα είναι διττός.

Αφενός θα προβεί σε κύκλο επαφών και συναντήσεων, επικοινωνώντας με τους θεσμοθετημένους φορείς και ιδιαίτερα με τους απλούς πολίτες της Ηλείας, για να αναδείξει τη σημασία της πρωτοβουλίας της και αφετέρου θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την επίσημη Διοικούσα Επιτροπής.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα προχωρήσουμε βήμα – βήμα σε συλλογικές παρεμβάσεις, συνέργειες και στοχευμένες κινήσεις, για να ανοίξει ο δρόμος της δημιουργίας ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στην Ηλεία μας!

Στόχος μας είναι, να ενεργοποιήσουμε τους εκατοντάδες – χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι συμφωνούν σε αυτό το δύσκολο (όχι ακατόρθωτο) εγχείρημα, να αθροίσουμε τις δυνάμεις μας, και να προτρέψουμε την πολιτεία, τους φορείς κ.α. να δουν με «θετικό μάτι» το δίκαιο του αιτήματος μας

Παράλληλα να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να δοθούν τα ανάλογα κίνητρα από την πολιτεία, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, σε ενδιαφερόμενους που θα τους προτρέψει να προχωρήσουνστην υλοποίηση της ίδρυσης Πανεπιστημιακής σ χολής. Αποτελεί χρέος της πολιτείας να αποκαταστήσει τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ, να είμαστε ο μοναδικός νομός ο οποίος δεν καταγράφεται στον χάρτη της ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

(Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6932280017, 6932424176, 6974391921).

Υ.Γ. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα