23/12/202021:22

Κίνηση στους δρόμους: Προπαραμονή Χριστουγέννων με απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αθήνα

Σημαντικά προβλήματα νωρίτερα στην κίνηση των οχημάτων σε πολλά σημεία του Κηφισού – Μεγάλα προβλήματα και σε γειτονιές του κέντρου

Στα… χαρτιά φαίνεται ότι είναι το lockdown καθώς από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας θυμίζει εποχή προ καραντίνας. Συγκεκριμένα παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στον Κηφισό, όπου η κάθοδος έχει «παραλύσει» από την Κηφισιά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια – μάλιστα πριν την έξοδο της Ποσειδώνος έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα – και από τη Δυρραχίου έως τη Λιοσίων. Παράλληλα και στην άνοδο του Κηφισού τα οχήματα κινούνται με πολύ αργές ταχύτητες.

Επιπλέον κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας (Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, άνοδος Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας. Παράλληλα έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σε άνοδο και κάθοδο από το ύψος του Μετροπόλιταν μέχρι και την Αγία Σκέπη. Επίσης προβλήματα εντοπίζονται στην κάθοδο της Αρδηττού, στη Φιλολάου καθώς και σε κάθετές της. Ακόμη παρατηρούνται προβλήματα στην κάθοδο της Κατεχάκη στο ύψος της Μεσογείων.

botiliarisma__1_
botiliarisma__2_
botiliarisma__3_
botiliarisma__4_
botiliarisma__5_
5211020-_1_
botiliarisma__6_
botiliarisma__7_
kinisi__1_
kinisi__2_
mpotiliarisma1_2
mpotiliarisma2_2
mpotiliarisma3_2

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα