09/05/202020:51

Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου: Θα επαναλειτουργήσει με φυσική παρουσία μόνο μαθητών της Γ’ Λυκείου από τη Δευτέρα 11 Μαΐου – Μέχρι τώρα τα μαθήματα γίνονταν διαδικτυακά για πάνω από 2 μήνες

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΥΡΓΟΥ συνέχισε να λειτουργεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσα από τις πλατφόρμες webex, zoom, skype, viber και messenger, όλο αυτό το χρονικό διάστημα (Μάρτιο 2020, Απρίλιο 2020 και τώρα) που η χώρα μας και η ανθρωπότητα επλήγη από την πανδημία του covid 19.
Από την Δευτέρα 11/5/2020, που ανοίγουν –όπως ανοίγουν…- τα σχολεία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου για τον μήνα Μάιο 2020, μετά από αίτημα παιδιών και καθηγητών-εθελοντών, θα λειτουργήσει ως εξής:

* Σε 3 συγκεκριμένες αίθουσες του 1ου ορόφου του 2ου Λυκείου Πύργου, που στεγαζόμαστε κι εμείς, θα γίνονται μαθήματα στα παιδιά της θεωρητικής κατεύθυνσης της Γ Λυκείου, από τους καθηγητές/τριές τους, αφού έχουμε τη δυνατότητα να μην συγκεντρώνονται στην ίδια αίθουσα περισσότερα από 5 παιδιά.
Τα υπόλοιπα μαθήματα της Γ Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα συνεχιστούν διαδικτυακά, εκτός από τα μαθήματα Υγιεινή και Ανατομία της Γ ΕΠΑΛ που δεν θα συνεχιστούν.

Από την 1η Ιουνίου θα γίνονται όλα τα μαθήματα όλων των κατευθύνσεων της Γ Λυκείου στις αίθουσες του παραπάνω σχολικού συγκροτήματος.

* Στην Α και Β Λυκείου δεν θα γίνει πάλι μάθημα για το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020.

Με μεγάλη ευθύνη και αγάπη συνεχίζουμε στο δρόμο της αλληλεγγύης, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κλάδο των εκπαιδευτικών που δοκιμάζονται βάναυσα αυτές τις μέρες:
Με εξαναγκασμό σε εργασία με ελλιπή προστατευτικά μέτρα, με παράνομες-αντισυνταγματικές βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων κτλ

Με την αγωνία και την ελπίδα κοντά τους και κοντά στα παιδιά μας, συνεχίζουμε…

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Χρήστος Αθανάσουλας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα