01/06/202410:43

Κόροιβος Αμαλιάδας: Δύο παίκτες της ομάδας περιλαμβάνονται στην κλήση Εθνικής Ομάδας Εφήβων U17 για συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Ρουμάνια

Δύο παίκτες του Κόροιβου Αμαλιάδας περιλαμβάνονται στην κλήση Εθνικής Ομάδας Εφήβων U17 για συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Ρουμάνια.

Οι αθλητές Χρήστος Τσίπας και Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, που πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν, με συμμετοχές στην Elite League με την ανδρική ομάδα του Κόροιβου, στην ομάδα Rising Stars South και στα πρωταθλήματα Εφήβων και Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ, θα είναι μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φορώντας το εθνόσημο στο στήθος, το τριήμερο 18 έως 20 Ιουνίου.

Αναμφίβολα πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση στο μπάσκετ στην Ηλεία σε επίπεδο Εφήβων και αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση τόσο για τον ίδιους τον αθλητές και τους προπονητές τους όσο και την Ακαδημία Μπάσκετ Κόροιβος Αμαλιάδας.

Συγχαρητήρια στον Χρήστο και στον Στέφανο, τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ :

Εθνική Εφήβων (U17): Κλήση για προετοιμασία

Με τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Ρουμανία στο διάστημα 18-20 Ιουνίου θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Εφήβων U17.
Παρακαλούνται οι παρακάτω αθλητές να βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ στις 15/06/2024 και ώρα 09.30, για προετοιμασία και αναχώρηση:

Τσίπας Χρήστος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Μπουρνελές Γιώργος (Ολυμπιακός), Παυλόπουλος Θεόδωρος (Μίλωνας), Παπαγεωργίου Δημήτριος (Περιστέρι), Πηλίτσης Κωνσταντίνος (Καρδίτσα), Παπασταύρου Στράτος (Ολυμπιακός), Σερμπέζης Νικόλαος (Bayern Mun.), Αλεξανδρόπουλος Στέφανος (Κόροιβος Αμαλιάδας), Ασημένιος Αθανάσιος (Λεόντειος), Ντάψης Δημήτριος (Ολυμπιακός), Καραθανάσης Φοίβος (Περιστέρι), Γκλάρος-Σταυρόπουλος Αλέξανδρος (St. Francis High School).

Προπονητής: Γιάννης Καλαμπόκης

Βοηθός: Δημήτρης Μπουσβάρος

Γιατρός: Λάμπρος Λάσδας

Φυσιοθεραπευτής: Στέλιος Ασίκης

Team Manager: Δημήτρης Ευαγγέλου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα