15/10/202322:07

Κώστας Μπακογιάννης: Παραδοχή ήττας στο δήμο Αθηναίων – Η ευθύνη μόνο δική μου- Ο Χάρης Δούκας κερδίζει τον δήμο Αθηναίων

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον Χάρη Δούκα και του έδωσα τα συγχαρητήρια μου», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στην πρώτη του δήλωση, μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2023.

Παραδεχόμενος την ήττα του για τον δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως η ευθύνη είναι όλη δική του.

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Δούκα για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και για να τον διαβεβαιώσω ότι είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του, ώστε να προχωρήσουμε σε μια οργανωμένη μετάβαση», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

«Η ευθύνη του αποτελέσματος βαραίνει εμένα», επεσήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε μια ευκαιρία ζωής».

Σημειώνεται πως ο Χάρης Δούκας κερδίζει τον δήμο Αθηναίων, ο Στέλιος Αγγελούδης κερδίζει τον δήμο Θεσσαλονίκης ενώ στις 6 περιφέρειες η ΝΔ χάνει κατά κράτος καθώς μόνο στην Πελοπόννησο ο κ. Δημήτρης Πτωχός φαίνεται να κερδίζει την περιφέρεια.

Σε όλες τις άλλες φαίνεται να κερδίζουν οι «γαλάζιοι αντάρτες», (Τοψίδης στην Μακεδονία – Θράκη, Αμανατίδης στην Δυτική Μακεδονία, Τρεπεκλής στα Ιόνια Νησιά, Μουτζούρης στο Βόρειο Αιγαίο). Στην Θεσσαλία ο κ. Κουρέτας προηγείται του κ. Αγοραστού.

Πηγή: newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα