10/04/202414:12

Κρίσιμες ώρες για την 22χρονη από το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη όπου έχασε τη ζωή του και ο 27χρονος οδηγός του ΙΧ – «Είναι άσχημα, αλλά εγώ ελπίζω» λέει η μάνα της

Η νεαρή κοπέλα φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα – Τι λέει η μητέρα της

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 22χρονης Φανής, η οποία βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σφοδρή πρόσκρουση στο Πόρτο Ράφτη, καθώς η κοπέλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 22χρονη φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ένα αιμάτωμα αλλά, όπως λέει η μητέρα της, οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα να τα καταφέρει και να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της μιλά στο protothema.gr και εκφράζει τη δική της ελπίδα πως το κορίτσι της θα τα καταφέρει και θα κερδίσει αυτή τη μάχη πάρα τις εκτιμήσεις των γιατρών.

«Είναι πολύ άσχημα, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι και οι γιατροί δεν μας δίνουν καμία ελπίδα. Της έχουν κάνει ήδη ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο τις πρώτες ώρες και περιμένουμε. Εγώ ελπίζω να γίνει κάτι», λέει η κυρία Ζωή και μιλά για το πάθος του 27χρονου Νίκου για την ταχύτητα που οδήγησε τον ίδιο στο θάνατο και την κόρη της στο κρεβάτι της Εντατικής.

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον επίσημα, από σκόρπιες πληροφορίες ξέρω, όμως, ότι έτρεχε.

Θεωρητικά έτρεχε, για να γίνει αυτό που έγινε. Το γνώριζα το παιδί, δεν είχαμε πει πολλές κουβέντες.

Το παρελθόν του έλεγε ότι τρέχει. Η κόρη μου δεν μου είχε πει ότι φοβόταν που έμπαινε στο αμάξι του.

Ξέρω ότι είχε ξανατρακάρει με μηχανή, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, και είχε και άλλα δύο ατύχηματα.

Αυτό το αυτοκίνητο δεν τον κυκλοφορούσε καιρό, το είχε πάρει και το είχε στο συνεργείο για να του κάνει αναβάθμιση, να το κάνει πιο γρήγορο» αναφέρει η μητέρα της 22χρονης.

27xronos-markopoylo
Ο 27χρονος Νίκος

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα