17/08/202321:07

Κρήτη: 12χρονο παιδί καταγγέλλει κακοποίηση από τον πατέρα και τη μητριά του- Με τραύματα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Κακοποίηση από τον πατέρα του και τη μητριά του κατήγγειλε 12χρονο παιδί στην Κρήτη, που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο αυτί, το περασμένο Σάββατο.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, sτη διάρκεια της νοσηλείας του στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης, το παιδί ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του και τη μητριά του και γι’ αυτό και φέρει τραύματα, λόγω των χτυπημάτων. Σημειώνεται επίσης ότι εκτός των τραυμάτων, το παιδί βρέθηκε από τους γιατρούς λιποβαρές.

Οι γιατροί άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και ξεκίνησε η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί τραυματίστηκε. Το συμβάν έγινε σε χωριό στη Βιάννο Ηρακλείου, ωστόσο η αστυνομία δεν προέβη σε σύλληψη, αφού είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο, όταν το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι γονείς του παιδιού είναι αλβανικής καταγωγής και σύμφωνα με το flashnews, ο πατέρας του παιδιού συζεί με τη σύντροφό του.

Για το συμβάν έχει πλέον ενημερωθεί και ο εισαγγελέας ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, το παιδί είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα