05/04/202415:36

Κρήτη: Ανησυχητική αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας – Τρεις καταγγελίες σε δύο 24ωρα

Αλλεπάλληλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίσσονται στην Κρήτη τα τελευταία δύο 24ωρα.
Ανησυχητική αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα με θύματα γυναίκες και δράστες τους συντρόφους ή συζύγους τους.

Μετά την σύλληψη 35χρονου στην πόλη του Ηρακλείου που χτύπησε την 34χρονη σύζυγο του μπροστά στο δίχρονο παιδί τους προχθές Τετάρτη, δύο ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκαν στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στα Χανιά, ανάμεσα σε ζευγάρι τουριστών. Το συμβάν ξεκίνησε με έντονη λογομαχία και κατέληξε σε βίαιες πράξεις με σωματικές βλάβες.

Πρόκειται για ζευγάρι Πολωνών με την γυναίκα να καλεί στην αστυνομία και να καταγγέλλει τον 37χρονο σύντροφο της ότι την έβρισε και τη χτύπησε, φοβούμενη μάλιστα ότι θα της προκαλέσει περισσότερες βλάβες. Ο 37χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Σε ένα ακόμη περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε σπίτι στο κέντρο των Χανίων, 46χρονος Βούλγαρος απείλησε και χτύπησε τη 42χρονη σύζυγό του ενώπιον του 9χρονου παιδιού τους με συνέπεια εκείνη να καλέσει την αστυνομία και ο άντρας της να συλληφθεί.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η σύζυγος βιώνει τέτοιου είδους καταστάσεις στο σπίτι τους εδώ και μία δεκαετία. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Πηγή: Cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα