02/01/202320:11

Κύπρος: Τουρίστρια ήθελε καλύτερη λήψη για τη φωτογραφία της και έπεσε από ύψος επτά μέτρων

Σοβαρό ατύχημα για 56χρονη τουρίστρια στην Κύπρο, που είχε επισκεφθεί τις Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια. Η γυναίκα από τη Γερμανία έπεσε από ύψος επτά μέτρων, προσπαθώντας να… βγάλει φωτογραφίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την 1η Ιανουαρίου στις 15:00 λήφθηκε πληροφορία πως γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην Πέγεια.

Κατόπιν, αστυνομικοί μετέβησαν εκεί και διαπιστώθηκε πως μια γυναίκα, στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στη θάλασσα και τραυματίστηκε.

Στην επιχείρηση συνέδραμαν η πυροσβεστική υπηρεσία και η λιμενική αστυνομία, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η 56χρονη παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι.

Η κατάσταση της χαρακτηρίζεται πλέον σταθερή και εκτός κινδύνου, ωστόσο, παραμένει στον χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου για παρακολούθηση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα