10/10/202313:19

Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας: “Μήνυμα δύναμης και ελπίδας η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης”

Χαιρετίζουμε όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ήλιδας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χαιρετίζουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στήριξαν τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης και την ανάγκη να ενισχυθεί η δύσκολη μάχη που δίνουμε ενάντια σε όσους μας μαυρίζουν τη ζωή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας σημείωσε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου άνοδο τόσο σε ποσοστό, όσο και σε ψήφους, όταν οι υπόλοιποι συνδυασμοί ακόμα μετράνε απώλειες σε χιλιάδες ψήφους και ποσοστά και το αφήγημά τους περί νίκης την πρώτη Κυριακή αποδείχθηκε κάλπικο.

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών του δεύτερου γύρου δεν είναι αν θα βγει ο ένας ή άλλος. Δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους, το έχουν αποδείξει χρόνια τώρα με την παρουσία τους στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας.

Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα τους αφήσουμε ανενόχλητους να συνεχίσουν να μαυρίζουν τις ζωές μας ή αν θα τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει. Γι’ αυτό καλούμε τους δημότες της Ήλιδας, στην κάλπη του δεύτερου γύρου, να στείλουν μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών αυτών, να ρίξουν λευκό ή άκυρο και να τους γυρίσουν την πλάτη, γιατί και οι δύο κινούνται στη γραμμή της στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για έναν πιο όμορφο Δήμο Ήλιδας, για μία καλύτερη ζωή για τους κατοίκους μας και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλο τον λαό του Δήμου στο πλευρό μας, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς, μόνο μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που πραγματικά μας αξίζει.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα