27/05/202416:27

Λαμία: Νέα υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης με θύμα 20χρονο φοιτητή

Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης παρουσιάστηκε στη Λαμία, με θύμα αυτή τη φορά 20χρονο φοιτητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ της Κυριακής (26/5) αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Όπως είπε την προηγούμενη ημέρα είχε φάει στη Λέσχη του Ιδρύματος ρύζι με μπιφτέκι και δύο ώρες μετά ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις.

Όσο περνούσαν οι ώρες η κατάστασή του επιδεινωνόταν, ανεβάζοντας ακόμη και πυρετό, με αποτέλεσμα να καταφύγει στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr ο νεαρός έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δείκτες του στις εξετάσεις που του έγιναν.

Το ευτύχημα είναι ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε άμεσα στη αγωγή και ήδη είναι καλύτερα. Ο ίδιος μιλώντας στο LamiaReport επιβεβαιώνει ότι είχε καταναλώσει μόνο το γεύμα στη Λέσχη, θέλει να πιστεύει όμως ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα