06/07/202416:21

Λαμία: Νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Μωράκι μόλις 2,5 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λαμία παρά τις προσπάθειες των γατρών και των νοσηλευτών να το κρατήσουν στη ζωή. Το παιδί είχε νοσηλεύτει λίγες ημέρες πριν με παρόμοια συμπτώματα (γαστρεντερίτιδας) και σύμφωνα με τις πληροφορίες η μητέρα του παράκουσε εντολές γιατρών.

Σύμφωνα με το lamiareport, στις 06:00’ το πρωί η ανήλικη μητέρα του, πήγε το 2,5 μηνών αγοράκι της στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με διάρροιες. Αφού του έγιναν οι πρώτες ιατρικές πράξεις αποφασίστηκε η νοσηλεία του, καθώς υπήρχε ιστορικό μιας και την 1η Ιουλίου είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική πάλι με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα οι γονείς του είχαν υπογράψει και το είχαν πάρει από το Νοσοκομείο στις 4 Ιουλίου, όταν φάνηκε να συνέρχεται από την ίωση.

Μέχρι να γίνει η εισαγωγή του, η νεαρή μητέρα αποφάσισε να το ταΐσει, πιθανότατα για να σταματήσει το κλάμα, παρά τις ρητές οδηγίες των γιατρών να μην του δώσει τίποτα εωσότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και μεταφερθεί στο θάλαμο.

Το μωράκι έχασε τις αισθήσεις του, πιθανότατα από εισρόφηση και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήλθε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Ιατροδικαστής Λαμίας για την εξέταση του 2,5 μηνών νεκρού βρέφους, αλλά και η Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το γεγονός και να διενεργήσει την προανάκριση. Η νεκροτομή, που θα φωτίσει περισσότερο τα αίτια της τραγωδίας, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (8/7).

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα