30/03/202420:36

Λαμία: Τραυματίστηκε έγκυος σε τροχαίο από τραγικό λάθος οδηγού χωρίς δίπλωμα

Το τροχαίο στη Λαμία σημειώθηκε το μεσημέρι και η έγκυος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Τραυματίστηκε ακόμα μία γυναίκα που βρισκόταν στο ίδιο όχημα…

Οι δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν βρίσκονταν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός χωρίς δίπλωμα. Ήταν εκείνος που έκανε ένα τραγικό λάθος που οδήγησε στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λαμία. Η έγκυος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο. Το αγροτικό που επέβαινε κατέληξε σε κολόνα φωτισμού όταν πετάχτηκε στο δρόμο και εμβολίστηκε από αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά.

Η σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Πηλίου και Χαλκομάτας στη νότια Λαμία. Αγροτικό που οδηγούσε νεαρός Ρομά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, παραβίασε το STOP της Πηλίου και εμβολίστηκε από το ΙΧΕ που κατέβαινε κανονικά τη Χαλκομάτας.


Μετά τη σύγκρουση το αγροτικό χτύπησε στις κολώνες ηλεκτροδότησης που υπάρχουν στο σημείο και ακινητοποιήθηκε.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης όμως ήταν να τραυματιστεί ελαφρά η νεαρή συνοδηγός που είναι και έγκυος, αλλά και μία ακόμη γυναίκα που επέβαινε επίσης στο αγροτικό. Παρακάτω βλέπουμε εικόνες του lamiareport.gr, από το σημείο του τροχαίου στη Λαμία.

Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Πηγή:lamiareport

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα