07/10/202313:08

Λάρισα: Νεαρός προσπάθησε να βιάσει ανήλικη σε δρόμο

Η 14χρονη μαθήτρια αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε την ξαφνική επίθεση από τον 25χρονο, που προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα της, ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει
Αντιμέτωπο με τον τρόμο βρέθηκε ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο επέστρεφε στο σπίτι του στη Λάρισα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν της επιτέθηκε ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του πάρκου των Χρωμάτων Χατζηχαλάρ.

Η 14χρονη μαθήτρια αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε την ξαφνική επίθεση από τον 25χρονο, που προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα της, ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια. Τις κραυγές της άκουσε ένα περαστικό ζευγάρι που έτρεξε στο σημείο, αναγκάζοντας τον επίδοξο βιαστή να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να προσπαθήσει να διαφύγει.

Οι μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν πολύ γρήγορα τον 25χρονο, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί, έφτασαν η σοκαρισμένη 14χρονη και το ζευγάρι που την έσωσε, τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.


Πηγή: Protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα