15/12/201922:15

Λεχαινά: «Έφυγε» από τη ζωή ο τέως δήμαρχος Λεχαινών Δημήτρης Χατζηγιάννης- Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Σε ηλικία 79 ετών πέθανε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Λεχαινών Δημήτρης Χατζηγιάννης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Δημήτρης Χατζηγιάννης είχε διατελέσει δύο φορές δήμαρχος, από το 1994 έως το 2002.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Ανδραβίδας -Κυλλήνης Ανδρέας Μίγκος έγραψε σχετικά στην σελίδα του  στο FB: “Ο αγαπημένος μας φίλος δεν είναι πια εδώ.. Έφυγε σήμερα το απόγευμα από κοντά μας ο Δημήτρης Χατζηγιάννης σε ηλικία 79 ετών αφού τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Διετέλεσε Δήμαρχος Λεχαινών δύο τετραετίες από το 1994 έως το 2002. Υπήρξε επί πολλά χρόνια πρόεδρος της Φιλαρμονικής Λεχαινών και μάλιστα το 1976 ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της επανίδρυσης της για τη νέα σύγχρονη πορεία της. Άνθρωπος ζεστός και προσιτός σε όλους, έκανε παντού μόνο φίλους με το αστείρευτο χιούμορ του, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που έβλεπε τη ζωή.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών ως ελάχιστο φόρο τιμής θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.. Η μορφή του θα λείψει από την κοινωνία των Λεχαινών, θα λείψει σε όλους μας.. Καλό ταξίδι φίλε..

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται

 

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τρίτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Λεχαινά.

Η συντακτική ομάδα του iliaweb.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα