12/09/202320:42

Λιμενική Αρχή Κυλλήνης: Το ιστιοφόρο σκάφος …έχασε το πηδάλιο στη θαλλάσια περιοχή βόρεια της Κυλλήνης– Λαχτάρησαν οι τρεις επιβάτες- Επενέβησαν άνδρες του Λιμενικού

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., για την απώλεια πηδαλίου Ι/Φ σκάφους σημαίας Μάλτας, με τρεις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 8ν.μ βόρεια Κυλλήνης.


Άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του ανωτέρω Α/Κ σκάφους στον λιμένα Κυλλήνης, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.


Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ι/Φ σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα