06/07/202420:26

Λήμνος: Έστειλε 25 τυλιχτά σουβλάκια στα Επείγοντα στο νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον περιέθαλψαν

Άνδρας που έφτασε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου με έντονο πόνο στην κοιλιά, έγινε καλά με τη βοήθεια των γιατρών και φεύγοντας σταμάτησε σε… σουβλατζίδικο και παρήγγειλε 25 σουβλάκια πιτόγυρα.
Ο άνδρας είχε επισκεφθεί τη Λήμνο για να παρευρεθεί σε γάμο και να μείνει λίγες μέρες στο νησί

Ο λόγος είναι ότι ήθελε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου της Λήμνου που τον φρόντισαν, στους οποίους και τα έστειλε. Το αν έφαγε κι ο ίδιος, μετά την περιπέτειά του, παραμένει άγνωστο.

Νόστιμες… ευχαριστίες
Όπως μεταδίδει το limnosreport.gr, ο άνδρας βρέθηκε στο νησί της Λήμνου προσκεκλημένος σε γάμο συνδυάζοντας το γεγονός με ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.

Οι έντονοι πόνοι το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, τον οδήγησαν στις 10 το βράδυ στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου του νησιού όπου και οι εφημερεύοντες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό. Έπειτα από λίγη ώρα, ο άνδρας ένιωσε εντελώς καλά και έφυγε από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Προτού επιστρέψει στο διαμέρισμά του, όμως, για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία που είχε υποστεί, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης, για να στείλει τα 25 τυλιχτά στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές σίγουρα θα εκτίμησαν δεόντως την κίνησή του, παρ’ ότι η διατροφική επιλογή φαντάζει λίγο περίεργη για άνθρωπο που πριν από λίγες ώρες υπέφερε από έντονο πόνο στην κοιλιά.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα