21/05/202416:22

Λιποαναρρόφηση: Και δεύτερη γυναίκα θύμα του γιατρού που έκανε επέμβαση στην κομμώτρια της Πάτρας

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον γιατρό που έκανε λιποαναρρόφηση στην 57χρονη κομμώτρια της Πάτρας, η οποία έχασε τη ζωή της λίγες ώρες μετά την χειρουργική επέμβαση.

Οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση, όπως στον Alpha.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020 για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση, όπως περιέγραψε η κόρη της.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγκειρητικό έλεγχο δεν της δόθηκε η δέσουσα προσοχή, αδιαφορώντας με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες. Η εμφάνιση της μητέρας της σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγε στραβά, λέγοντας μάλλον της τρύπησε το έντερο.

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, η συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη…

ΠΗΓΗ: In.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα