25/11/202112:46

Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου: Mουσικοχορευτική παράσταση το Σάββατο 27/11 στο Πάρκο Ξυστρή

Μια μουσικοχορευτική παράσταση των παιδικών – εφηβικών τμημάτων του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος και σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π Δήμου Πύργου και την Δημοτική Επιχείρηση Πύργου ΑΕ ΟΤΑ
.
Θα παρουσιαστούν, συνοδεία του μουσικού σχήματος ΟΡΤΣΑ και παράστασης Καραγκιόζη με το Θέατρο Σκιών Στέφανου Παπαγεωργίου , χοροί κ τραγούδια συνδεδεμένα με τα xρόνια της επανάστασης, κυρίως από τις περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς κ των νησιών που πρωτοστάτησαν στην Επανάσταση.
Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης είναι δωρεάν αλλά θα πραγματοποιηθεί βάσει των εγκυκλίων – οδηγιών για την ασφαλή διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε κλειστούς χώρους (επίδειξη κ ταυτοποίηση πιστοποιητικών εμβολιασμού – νόσησης)
H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Κατόπιν δημοσίευσης της με αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 72486 απόφασης (ΦΕΚ 5401/20-11-2021) οι θεατές στο χώρο της εκδήλωσης θα εισέλθουν κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης (κ΄ελέγχου) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Η χρήση μάσκας – για τους θεατές- είναι υποχρεωτική. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest).

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα