16/01/202111:12

Μ. Μπαλαούρας: Ο Βορίδης κτυπά Μπαλαούρα, αλλά και υπουργούς-βουλευτές ΝΔ και αιρετούς ΟΤΑ

Διάβασα στα Μέσα Ενημέρωσης Ηλείας ότι «Έγινε «Δωρεά 10 tablets από την ξενοδοχειακή μονάδα Grecotel Riviera Olympia για τους μαθητές του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, ο δήμαρχος Ανδραβίδας –Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, πρέπει να παραπεμφθεί για δωροδοκία λόγω της δωρεάς της εταιρίας Grecotel!

Σημειώνω ότι είναι κατ΄ εξακολούθηση δωροδοκούμενος γιατί όταν ήταν Διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας η Folli Follie δώρισε, αφού πρώτα έκανε έρευνα αγοράς, αγόρασε και παρέδωσε στο Νοσοκομείο μηχανήματα αξίας 68.200 ευρώ…Τα ίδια θα πάθουν και άλλοι δήμαρχοι του Νομού μας, που έλαβαν χορηγίες από την εταιρεία καλλυντικών της «ESTEE LAUDER» για να γίνουν δωρεάν μαστογραφίες σε δημότισσες τους στους Δήμους Πηνειού, Ήλιδας, Πύργου και Ανδραβίδας –Κυλλήνης…

Αστειότητες θα πει κάποιος. Προφανώς δεν είναι γιατί ο διαπρεπής νομικός, κυρίως όμως διαπρεπής πολιτικός, ο Μάκης Βορίδης, αντιλήφθηκε ότι η κατηγορία της δωροδοκίας για  χορηγία της Folli Follie σε Νοσοκομεία της Ηλείας δε μπορεί να σταθεί με τίποτα και θα εκτεθούν, γιατί ο Μπαλαούρας δε διαχειρίστηκε ούτε 1 € από τις χορηγίες. Ο υπουργός Εσωτερικών, όμως έκανε ντρίπλα δηλώνοντας ότι «τα 80.000 € από τη Follie που παραδέχτηκε ότι πήγαν σε νοσοκομεία της Ηλείας, αποτελεί συνομολόγηση σε δωροδοκία»!!!

Την απάντηση την πήρε από τη ειδησεογραφική  ηλεκτρονική εφημερίδα κύρους το tvxs.gr, με τίτλο «Ο Βορίδης καρφώνει Μητσοτάκη, υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ …» βάζοντάς τον στη θέση του.. Σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ, παρουσιάζει στοιχεία που απαντάει στο σόφισμα Βορίδη, γράφοντας πως άθελα (;) του κάρφωσε τον αρχηγό της ΝΔ (δωρεά από τη Siemens για εξοπλισμό των γραφείων του και όχι για ιδρύματα) και τη ΝΔ, δηλαδή το κόμμα του, για την ανήκουστη, μόνιμη δωρεά Μαρινάκη που πληρώνει τα γραφεία της ΝΔ Πειραιά!!!

Και όχι μόνο. Κτυπά και συναδέλφους του υπουργούς-βουλευτές της ΝΔ, που στο διάστημα διακυβέρνησης ΝΔ, έχουν ζητήσει και έχουν πάρει από εταιρείες χορηγίες για ανάγκες των εκλογικών περιφερειών τους.

Όπως, ή υπουργών, όπως ο Κώστας Τσιάρας, και μάλιστα υπουργός Δικαιοσύνης, ο  Χρήστος Σταϊκούρας, υπουργός Οικονομικών ή Γιώργος Στύλιος, υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης..

Επίσης βουλευτές της ΝΔ, όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, πρώην υπουργός Παιδείας, ο Κώστας. Μαραβέγιας βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας ή  η κ. Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ηλείας.

Δηλαδή, όποιος πολιτικός, όπως έπραξα εγώ, θελήσει να συνδράμει την ενίσχυση Νοσοκομείων, Πυροσβεστικής, το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων LM Μυρσίνης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ή τα ΚΑΠΗ, και μάλιστα όταν γιατροί ή ανήμποροι πολίτες σε εποχές Μνημονίων ήταν σε απόγνωση, όπου το κράτος δεν είχε λεφτά ή η τρόικα δεν επέτρεπε, αυτοί διαπράττουν το αδίκημα της δωροδοκίας!!!

Και το tvxs.gr κατέληξε στο ερώτημα:

«Αν ισχύουν τα όσα δήλωσε για τον Μάκη Μπαλαούρα, θα πρέπει να ισχύουν και για τους υπουργούς και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας… Ή μήπως όχι, γιατί αυτοί είναι τα δικά μας παιδιά;»

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα