30/04/202416:37

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό έξω από νυχτερινό κέντρο

Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πρόκειται για δύο από τους τραυματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό κι έναν ακόμη, που ταυτοποιήθηκε για συμμετοχή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη για τον θανατηφόρο τραυματισμό του 26χρονου.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, ο οποίος φέρει τραύμα στον λαιμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ένα όπλο μέσα σε μια γλάστρα καθώς και ένα κάλυκα των 9 χιλιοστών.

Η παρέα των νεαρών που βρισκόταν μέσα στο κλαμπ ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα και πιθανόν δέχτηκαν κάποια κλήση από την αντίπαλη παρέα που ήταν τουλάχιστον τρία άτομα και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Αρχικά ξεκίνησε μία συμπλοκή με τα χέρια μεταξύ των εμπλεκομένων και σε κάποια στιγμή ο 26χρονος που κατέληξε νεκρός, τράβηξε όπλο αλλά δεν κατάφερε να πυροβολήσει, όπως προκύπτει, αφού αφενός κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό και αφετέρου στο σημείο εκτός του όπλου που βρέθηκε σε μία γλάστρα, δίπλα του βρέθηκε μία σφαίρα ολόκληρη και όχι κάλυκας, όπως θα έπρεπε σε περίπτωση πυροδότησης.

Πιθανόν το θύμα να προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, αυτό να έπαθε εμπλοκή και στην προσπάθεια του να τραβήξει το κλείστρο απέβαλε την σφαίρα από την θαλάμη, ενώ άγνωστος δράστης ανάμεσα στους συμπλεκόμενους πρόλαβε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου κατέληξε.

Πάνω στην συμπλοκή ένας ακόμη νεαρός τραυματίστηκε από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και όχι από πυροβολισμό όπως αρχικά νόμιζαν οι γιατροί, επίσης του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και ένας ακόμη τραυματίστηκε ελαφρύτερα στην ωμοπλάτη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και του ζήτησε να τον πάει στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δεν εφημέρευε και εν συνεχεία μετέβηκε και αυτός στον «Ερυθρό Σταυρό». Ειδικά ο τελευταίος μάλιστα δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Πηγή: news247.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα