06/10/202016:13

Με τον Διοικητή της 117 ΠΜ Ανδραβίδας ο Βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας κάνουν περήφανους!

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 117 Π.Μ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας κάνουν περήφανους!

 

-Στήριξη για ανάπτυξη συνεργασιών

με τον εκπαιδευτικό τομέα

 

 

Στο υψηλό φρόνιμα που επιδεικνύουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας απέναντι σε κάθε μορφή απειλής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, εστίασε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος- και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων- στην διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον διοικητή της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας Σμήναρχο Άγγελο Καλλιγαρίδη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη τον διοικητή για την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα που έχουν επιδείξει οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, κάτι που αναγνωρίζει και η πολιτική ηγεσία της χώρας.

«Η χώρας μας επιθυμεί την ειρήνη, την φιλία και τις καλές σχέσεις με την γείτονα χώρα και σε αυτή την κατεύθυνση επικεντρώνουμε όλες μας τις ενέργειες. Ωστόσο, είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να προστατεύσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και χαίρομαι ιδιαίτερα για το υψηλό φρόνιμα που διακατέχει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας. Ελπίζουμε να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα νέο κύκλο Τουρκικής προκλητικότητας, σε κάθε περίπτωση όμως είμαστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε κάθε ενδεχόμενο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολακόπουλος και έγινε αναφορά και στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και το πλάνο της κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν και οι γενικότερες δράσεις που αναπτύσσει η Μονάδα και θα υπάρξει συνεργασία και στήριξη και από την πλευρά του κ. Νικολακόπουλου για την ανάπτυξη συνεργασιών με τον εκπαιδευτικό κλάδο της περιοχής. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα υπάρξει αλληλεπίδραση και θα αποκομίσουν οφέλη τόσο η Μονάδα όσο και ο τομέας της εκπαίδευσης.

Επιπλέον έγινε αναφορά στην στελέχωση και λειτουργία της Μονάδας και ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυση προβλημάτων και στην ανάπτυξή της και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον διοικητή για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα