21/06/202416:29

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Μαστραντώνη και Αγία Βαρβάρα του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα – Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας- Ηχησε τρεις φορές το 112 για απομάκρυνση κατοίκων από οικισμούς- Ηχησε το 112 και στην Ηλεία για την εν λόγω πυρκαγιά

Φωτιά στην περιοχή Μαστραντώνη του Δήμου Ερυμάνθου στην Αχαΐα – Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας

Συναγερμός για φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Μαστραντώνη, του δήμου Ερυμάνθου, στην Αχαΐα.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και η Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με οχήματα και από άλλους Νομούς. Αναμένεται δε και η ενίσχυση των δυνάμεων από τον αέρα με πτητικά μέσα να επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στην περιοχή έχει ηχήσει τρεις φορές το 112. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών Αγία Βαρβάρα και Ράχη με τους κατοίκους να μετακινούνται προς Κάλφα και Σκούρα αντίστοιχα. Επίσης, το 112 ήχησε για τρίτη φορά ζητώντας από τους κατοίκους να μετακινηθούν από τις περιοχές Σκούρα και Καρδάση προς τον Κάλφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτωπο της φωτιάς αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και έχει προχωρήσει ακόμα και 10 χιλιόμετρα!

Μάλιστα, λίγο μετά τις 15.00 ήχησε εκ νέου το 112 και καλούσε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Ράχης Αχαΐας να απομακρυνθούν προς τη Σκούρα.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 15.00 ήχησε εκ νέου το 112 και καλούσε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Ράχης Αχαΐας να απομακρυνθούν προς τη Σκούρα.

Πηγή : pelop.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα