22/07/202218:30

Μεγάλη πυρκαγιά στο Φανάρι Ανδρίτσαινας- Έντονη κινητοποίηση της Π.Υ. και εναέριων μέσων – Τέθηκε νωρίς το βράδυ υπο μερικό έλεγχο (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συναγερμός και μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Ηλεία καθώς ξέσπασε το απόγευμα λίγο μετά τις 18:00 πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο (πλαγιά) σε δασική έκταση στο Φανάρι Ανδρίτσαινας.

Στο σημείο κινούνται μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από ολόκληρο το νομό, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ συνδράμουν στην προσπάθεια κατάσβεσης και εναέρια μέσα .

Για κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ( 2 Τρακτορες, 2 Canadair και ένα Erickson) σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, χωρίς να απειλεί μέχρι τώρα κατοικημένη περιοχή.

 Η ενημέρωση της πυροσβεστικής

ΝΕΟΤΕΡΑ
Η άμεση επέμβαση των εναέριων μέσων και των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ελέγχουν τις φλόγες και η πυρκαγια πλέον μετά απο μεγάλη μάχη έχει τεθεί υπο έλεγχο πριν νυχτώσει… Στο σημειο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για να προλάβουν τυχόνα αναποζυρώσεις αλλά και να επιχειρήσουν να κατασβέσουν πλήρως την πυρκαγιά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα