31/10/202319:13

Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο γκρέμισε με την όπισθεν την περίφραξη του Νοσοκομείου και κατέληξε στον δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο οδηγός άφησε το ΙΧ στην κορυφή της ράμπας για να προσέλθει στα επείγοντα – Είτε ξέχασε να βάλει χειρόφρενο είτε «λύθηκε» – Δεν υπήρξαν θύματα
Τρελή πορεία με την όπισθεν κατέγραψε ένα ΙΧ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στον μαντρότοιχο, να γκρεμίσει το κάγκελο της περίφραξης και να βρεθεί στη μέση του δρόμου.

Όπως δείχνει και το βίντεο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος που δημοσίευσε το messolonghivoice, το ΙΧ φαίνεται να κατρακυλά με την όπισθεν από τη ράμπα των επειγόντων περιστατικών, αλλά και να γκρεμίζει τη μάντρα, μετά την πρόσκρουση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός άφησε το αυτοκίνητο στην κορυφή της ράμπας για να προσέλθει στα επείγοντα. Είτε ξέχασε να βάλει χειρόφρενο είτε για άγνωστο λόγο, αυτό λύθηκε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει με την όπισθεν την κατηφόρα και με μεγάλη ορμή.

Πάντως δεν υπήρξαν θύματα, αν και δευτερόλεπτα πριν στον δρόμο κινούνταν ένα δίκυκλο και μετά άλλο ΙΧ.

Ο οδηγός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε μετέφερε κάποιον ασθενή, αλλά πήγε στο νοσοκομείο -και μάλιστα από τα επείγοντα – για να δει την κατάσταση συγγενικού του προσώπου που νωρίτερα είχα διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Πηγή: Protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα