01/04/202418:52

Μεσολόγγι: «Την ημέρα της δολοφονίας ο γιος μου έλαβε μηνύματα από περιέργους αριθμούς» – Τι καταγγέλλει η μητέρα του άτυχου 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: «Την ημέρα της δολοφονίας ο γιος μου έλαβε μηνύματα από περιέργους αριθμούς» – Τι καταγγέλλει η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου

Φως στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας του
Η μητέρα του Μπάμπη καταγγέλλει μηνύματα από παράξενους αριθμούς στο κινητό του δολοφονημένου αλλά και σε φίλους του, την μοιραία νύχτα της δολοφονίας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι κάτοχοι των αριθμών αυτών δεν έχουν εντοπιστεί ενώ πρόσθεσε πως αν τους καλέσει κάποιος δεν «βγαίνει κανείς».

«Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα. Αν τα καλέσεις δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν» τόνισε στο Tlive.

Η εκπομπή Tlive δημοσιοποίησε νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται πως το μοιραίο βράδυ ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητο και ενώ πως η απόσταση είναι ελάχιστα μέτρα. Νωρίτερα φαίνεται να είχε προχωρήσει στην αγορά χαρτιού κουζίνας από το μίνι μάρκετ αλλά και η βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα